Failure Dichtjournaal.nl - Brengt het nieuws in dichtvorm ::
  
 

Over onsKoos van der Goot

De wereld staat niet stil en de media ook niet. Dit is iets waar journalist en dichter Koos van der Goot zich erg bewust van is. Altijd is hij bezig met het zoeken naar nieuwe uitdagingen, nieuwe projecten ontwikkelen. Zijn activiteiten als journalist en dichter heeft hij tot nu toe altijd gescheiden gehouden.

Op een bepaald moment sloeg het bij hem in als een bliksemslag bij heldere hemel. Een nieuwe vorm van nieuws brengen; in dichtvorm. Dit is waar dichtjournaal.nl voor staat. De nieuwssite zal dagelijks door hem gevuld worden en maandelijks zal er een gastdichter zijn die hem daarbij helpt. Als iemand iets aan Koos wil vragen over de inhoud, kan hij of zij dit doen via het contactformulier.

Henk Jan Wils

Vooral het feit dat de media niet stil staan is interessant voor internetmarketing specialist Henk Jan Wils. Hij kwam met het idee om dichtbundels digitaal aan te bieden in de vorm van digibundels. Van het één kwam het ander. Henk Jan zorgt ervoor dat de digibundels goed in elkaar zitten en is de techneut achter dichtjournaal geworden. Bij technische ongemakken is hij te bereiken via het contactformulier.

Ten slotte rest Koos en Henk Jan niets meer te zeggen dan veel plezier op de site. Laat je amuseren en informeren, zodat je nog eens naar dichtjournaal terug zal keren.


uiteraard mogen gedichten alleen worden overgenomen met bronvermelding